triceps

Alla inlägg den 3 maj 2013

Av Triceps Blogg - 3 maj 2013 14:16

Nu är det dags för oss att börja sammanställa det här projektarbetet. Det har varit väldigt kul att få testa på att blogga under några månader. Nu har det inte blivit lika mycket bloggande som vi hade tänkt från början men det är väl som det är. Vi har fått mycket feedback från er läsare och det känns kul att veta att man har lyckats nå ut till några i alla fall. Med det här inlägget så vill jag tacka alla er som har läst bloggen och/eller gillat vår facebook sida men nu är det dags för oss att knyta ihop det här projektet. Vi som har bloggat här på triceps kommer självklart fortsätta med vår träning och mot att nå våra mål. Det hoppas vi att ni läsare också kommer att göra. Om ni har några funderingar kring träning/kost så kan ni fortfarande nå oss på vår facebook sida, den kommer vi inte att ta bort på ett tag. 

Jag hoppas verkligen att vi har nått ut till några och kunnat motivera och inspirera fler till att börja träna och leva hälsosammare. Det skulle vara kul om några av er kunde ge oss lite feedback på vad vi har kunna gjort bättre eller vad som var bra med vår blogg. Ni kan kommentera inlägget eller skriva ett meddelande till oss på facebook https://www.facebook.com/TricepsTraningsblogg?ref=hl 

Men återigen, tack alla ni som har läst bloggen under de här månaderna. Vi på triceps träningsblogg tackar för oss hoppas att ni där ute fortsätter träna på. Vi avslutar inlägget med en liten bildbomb för att göra det lite roligare. 

           

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Följ oss

         

Get Toned UF

Vill ni ha riktigt goda och billiga kosttillskott? Köp samma grejer som vi använder. In och betäll av Get Toned UF!
http://gettoneduf.se/

Fråga oss

1 besvarad fråga

Kategorier

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2013
>>>

Ovido - Quiz & Flashcards